×

Registratie

Uw Gegevens

Login Gegevens

of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

ACCULADER MOTOBATT

MotoBatt is een revolutionaire onderhoudsvrije gesloten accu met geavanceerde QuadFlex technologie: de standaard tweepolige configuratie is bij MotoBatt vervangen door twee positieve en twee negatieve polen. MotoBatt is hiermee ’s werelds eerste accu met vier polen. De accu’s zijn hierdoor makkelijker en sneller te monteren ten opzichte van conventionele accu’s.

Naast de QuadFlex technologie hebben vele MotoBatt accutypen ook een in hoogte verstelbare bodem, dit geeft samen met de vier polen het grote voordeel dat één MotoBatt accu vele verschillende accutypen kan vervangen. Sterker nog, met slechts 31 MotoBatt accu’s heb je het gehele accu assortiment van 165 accu’s te pakken. Bijkomend voordeel van de 4polige configuratue is dat je ook heel makkelijk electronisch apparatuur op de accu kunt aansluiten; zoals bijvoorbeeld navigatie, intercom, verwarmde handvaten, acculader, etc.

MotoBatt maakt gebruik van een extra pure kwaliteit lood en een hoger percentage lood per cel. Dit betekent dat MotoBatt accu’s meer vermogen hebben en veel langer meegaan. Deze onderhoudsvrije gesloten accu’s worden tevens geladen en direct gebruiksklaar geleverd, dus er hoeft ook niet meer met accuzuur geknoeid te worden! Onafhankelijke testen hebben onlangs aangetoond dat MotoBatt accu’s een beter herstel vermogen, een langere startduur hebben en langer meegaan dan soortgelijke accu’s!

Twee jaar fabrieksgarantie, meer vermogen en montage flexibiliteit zonder er meer voor te hoeven betalen is echt een doorbraak in de accuwereld ! Consumenten die deze accu aanschaffen profiteren niet alleen van de voordelen van deze accu, ze werken ook nog eens mee aan een beter milieu.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

 • PDC2X2A MotoBatt Acculader PDC 2-Bank (12v 2x 2A)

  Met de Motobatt PDC 2-Bank kunt u uw motor accu opladen en onderhouden zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. De PDC2X2A Druppellader is ontwikkeld door Motobatt voor gebruik met alle Motobatt accu's, maar is ook uitstekend te combineren met accu's van andere merken, zoals Yuasa en Varta. De Motobatt PDC2X2A is uitgerust met uitgebreide programma's om ook diep ontladen accu's nieuwe leven in te blazen.PDC2X2A

  PDC2X2A MotoBatt Acculader PDC 2-Bank (12v 2x 2A)

  -9 staps lader
  -Snel laden
  -Onderhouden en zelfs herstellen van accu's.
  -5 jaar fabrieksgarantie.

  Automatische lader die de accu in negen stappen oplaadt. Inclusief krokodillenklemmen en ringaansluiting.

  Meer info
 • PDC4X2A MotoBatt Acculader PDC 4-Bank (12v 4x 2A)

  Met de Motobatt PDC 4-Bank kunt u uw motor accu opladen en onderhouden zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan. De PDC4X2A Druppellader is ontwikkeld door Motobatt voor gebruik met alle Motobatt accu's, maar is ook uitstekend te combineren met accu's van andere merken, zoals Yuasa en Varta. De Motobatt PDC2X2A is uitgerust met uitgebreide programma's om ook diep ontladen accu's nieuwe leven in te blazen.

  PDC4X2A MotoBatt Acculader PDC 4-Bank (12v 4x 2A)

  -9 staps lader
  -ruimte voor 4 accu's!
  -Snel laden
  -Onderhouden en zelfs herstellen van accu's.
  -5 jaar fabrieksgarantie.

  Automatische lader die de accu in negen stappen oplaadt. Inclusief krokodillenklemmen en ringaansluiting.

  Meer info
 • MotoBatt Acculader PDC Fat Boy (12v 2A)

  MotoBatt Acculader PDC Fat Boy (12v 2A)

  12V 2.0A 9 staps lader (Laad sneller)

  - 9 staps lader
  - Ook voor lithium accu's
  - Snel laden
  - Onderhouden en zelfs herstellen van accu's.
  - 5 jaar fabrieksgarantie.

  Meer info

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)