×

Registratie

Uw Gegevens

Login Gegevens

of log in

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Motobatt Acculader

MotoBatt is een revolutionaire onderhoudsvrije gesloten accu met geavanceerde QuadFlex technologie: de standaard tweepolige configuratie is bij MotoBatt vervangen door twee positieve en twee negatieve polen. MotoBatt is hiermee ’s werelds eerste accu met vier polen. De accu’s zijn hierdoor makkelijker en sneller te monteren ten opzichte van conventionele accu’s.

Naast de QuadFlex technologie hebben vele MotoBatt accutypen ook een in hoogte verstelbare bodem, dit geeft samen met de vier polen het grote voordeel dat één MotoBatt accu vele verschillende accutypen kan vervangen. Sterker nog, met slechts 31 MotoBatt accu’s heb je het gehele accu assortiment van 165 accu’s te pakken. Bijkomend voordeel van de 4polige configuratue is dat je ook heel makkelijk electronisch apparatuur op de accu kunt aansluiten; zoals bijvoorbeeld navigatie, intercom, verwarmde handvaten, acculader, etc.

MotoBatt maakt gebruik van een extra pure kwaliteit lood en een hoger percentage lood per cel. Dit betekent dat MotoBatt accu’s meer vermogen hebben en veel langer meegaan. Deze onderhoudsvrije gesloten accu’s worden tevens geladen en direct gebruiksklaar geleverd, dus er hoeft ook niet meer met accuzuur geknoeid te worden! Onafhankelijke testen hebben onlangs aangetoond dat MotoBatt accu’s een beter herstel vermogen, een langere startduur hebben en langer meegaan dan soortgelijke accu’s!

Twee jaar fabrieksgarantie, meer vermogen en montage flexibiliteit zonder er meer voor te hoeven betalen is echt een doorbraak in de accuwereld ! Consumenten die deze accu aanschaffen profiteren niet alleen van de voordelen van deze accu, ze werken ook nog eens mee aan een beter milieu.

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Lijst Foto-tabel

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)