Veilig Betalen

Om uw ervaring bij ons zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen, maken wij gebruik van verschillende diensten en certificaten. Zo hebben wij een SSL certificaat om uw gegevens te beveiligen tegen buitenstaanders met kwaad in de zin en verlopen al onze betalingen via Mollie, onze vertrouwde online betaalpartner. Hieronder zetten wij kort uiteen wat wij zoal doen om dit te realiseren en wat dit voor u betekent!

 • Online betalingen met Mollie

  Mollie is een payment service provider die betalingen voor onder andere webshops verwerkt. Zij zorgen ervoor dat uw geld veilig van de bank naar de webshop gaat. Omdat zij het betalingsproces uit handen nemen voor onze webshop, ziet u soms Mollie of Stg Mollie Payments op uw bankafschrift staan.
 • SSL Certificaat

  Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van onze website) en uw internet browser (zoals Chrome of Internet Explorer). Doordat SSL certificaten een beveiligde sleutel koppelen aan de connectie van een website, kunnen gegevens live geëncodeerd bewaard worden waardoor deze veilig ingevoerd kunnen worden zonder tussenkomst van externe systemen die de gegevens willen onderscheppen. Op die manier kunnen met name login- en betalingsgegevens zoals wachtwoorden, creditcardnummers en persoonsgegevens veilig gebruikt worden op websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat.
 • iDeal

  U betaalt vanuit de online bankomgeving van uw eigen bank. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door uw bank. Het bedrag dat overgemaakt moet worden en verdere betaalgegevens zijn al ingevuld, u hoeft de betaling alleen te bevestigen. Wanneer dit gedaan is, bevestigt de bank de betaling direct en wordt u teruggestuurd naar de webshop. Wij kunnen direct aan de slag met de bestelling, want de betaling is gegarandeerd.
 • PayPal

  Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay.
 • Creditcards

  Mollie ondersteunt alle belangrijke globale en gelokaliseerde creditcardmerken. Momenteel ondersteunen we Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires en CartaSi, waarmee klanten zowel globaal als lokaal bediend kunnen worden. Alleen Visa heeft al 2,5 miljard kaarten in circulatie en wordt gebruikt in meer dan 200 landen. In totaal verwerkt Visa wel 109 miljard transacties per jaar.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
To Top