Over Ons

Allemotoronderdelen is in 2011 opgericht en is uitgegroeid van een hobby tot een internationaal opererend bedrijf. Wij proberen met onze lage prijzen een zo groot en goedkoop mogelijk aanbod te presenteren. Wij leveren direct van de producenten, wat betekent dat wij de lage prijzen kunnen blijven hanteren en wij ons assortiment aan producten en accessoires elke maand uit kunnen breiden! Doordat wij veel producten tegelijk kunnen inkopen, kunnen wij elke week nieuwe producten aanbieden, zowel van onze nationale als internationale leveranciers. Zo zijn wij sinds onze vestiging aan de Maassluistraat in Amsterdam is geopend in 2015 ruim verdriedubbeld in ons assortiment en hebben wij ook verschillende nieuwe webshops kunnen lanceren als www.motortankpads.com en www.dominator-uitlaten.nl.

 • Nationale & Internationale Leveranciers

  Een van onze grootste internationale leveranciers is Bihr. Bihr is Europa’s grootste distributeur in accessoires, onderdelen en motorkleding voor motorfietsen, scooters en ATV’s. Het bedrijf is 1975 opgericht en voorziet inmiddels meer dan 14.000 Europese bedrijven, waaronder Allemotoronderdelen.nl, in onderdelen. Omdat Bihr nog vaak dezelfde dag verscheept, betekent dit dat we uw bestelling vaak al de volgende dag bij u in huis hebben. Daarnaast hebben wij leveranciers in Duitsland, Spanje, Italië en Polen.

  Daarnaast doen wij veel zaken met Motopro. Motopro is onze Benelux leverancier van Accu's & Healtech producten. Healtech is een van de meest gerenommeerde producent van Servo Eliminators (buddies), gearindicators en quickshifters ter wereld en komt uit de USA. Motopro heeft veel op voorraad dus ook hier geldt: besteld voor 16:00 uur, vaak de volgende dag met DPD in huis.
 • Importeur Dominator Exhausts

  Wij zijn importeur voor Dominator Exhaust voor de Benelux en Scandinavië. Deze uitlaten zijn bijzonder schappelijk geprijsd, worden compleet met dB killer, linkpijp of bolt-on schijf geleverd en zijn sinds kort ook verkrijgbaar met E-keur! Maandelijks krijgen wij nieuwe updates met nieuwe uitlaten, je kunt ons dus altijd contacteren met de vraag of er nieuwe modellen aankomen. Neem ook eens een kijkje op onze andere website hiervoor: www.dominator-uitlaten.nl
 • Onze Gegevens

  Alle Motoronderdelen.nl B.V.

  Maassluisstraat 2

  1062GD Amsterdam

  Nederland

  Kamer van Koophandel: 81442211

  BTW Nummer: NL862093806B01

To Top