ACCULADER MOTOBATT

MotoBatt is een revolutionaire onderhoudsvrije gesloten accu met geavanceerde QuadFlex technologie: de standaard tweepolige configuratie is bij MotoBatt vervangen door twee positieve en twee negatieve polen. MotoBatt is hiermee ’s werelds eerste accu met vier polen. De accu’s zijn hierdoor makkelijker en sneller te monteren ten opzichte van conventionele accu’s.

Naast de QuadFlex technologie hebben vele MotoBatt accutypen ook een in hoogte verstelbare bodem, dit geeft samen met de vier polen het grote voordeel dat één MotoBatt accu vele verschillende accutypen kan vervangen. Sterker nog, met slechts 31 MotoBatt accu’s heb je het gehele accu assortiment van 165 accu’s te pakken. Bijkomend voordeel van de 4polige configuratue is dat je ook heel makkelijk electronisch apparatuur op de accu kunt aansluiten; zoals bijvoorbeeld navigatie, intercom, verwarmde handvaten, acculader, etc.

MotoBatt maakt gebruik van een extra pure kwaliteit lood en een hoger percentage lood per cel. Dit betekent dat MotoBatt accu’s meer vermogen hebben en veel langer meegaan. Deze onderhoudsvrije gesloten accu’s worden tevens geladen en direct gebruiksklaar geleverd, dus er hoeft ook niet meer met accuzuur geknoeid te worden! Onafhankelijke testen hebben onlangs aangetoond dat MotoBatt accu’s een beter herstel vermogen, een langere startduur hebben en langer meegaan dan soortgelijke accu’s!

Twee jaar fabrieksgarantie, meer vermogen en montage flexibiliteit zonder er meer voor te hoeven betalen is echt een doorbraak in de accuwereld ! Consumenten die deze accu aanschaffen profiteren niet alleen van de voordelen van deze accu, ze werken ook nog eens mee aan een beter milieu.

Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Desc

4 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
To Top